Övernattning, tält och hundar

Gamla bilder från förra övernattningen
 
Är sjuk just nu, hostar som en galning. Jag har absolut ingenting för mig förutom att ligga i sängen framför tvn och det blir ganska tråkigt efter några timmar. Tog fram datorn för att se om de fanns några bilder man kunde leka med, men det fanns nästan inga bra bilder trots att min dator är fylld med huuur många bilder som helst. Så jag känner att jag må ta fram kameran nån dag och fota lite nytt så jag kan uppdatera bloggen lite mer. 
Nästa vecka kommer jag va på friluftsliv mellan tisdag och onsdag och de kommer säkert bli kul, hoppas jag. Vi ska inte gå längre än 7 km så de känns bra, men att tälta är inte riktigt min grej. Om jag överlever natten i skogen så kommer jag att vara hundvakt på torsdagkväll hos syster, medans hon och hennes pojkvän är på studentmiddag. kalaskul. 
 
Godnatt
Julia Svärd
 

Övernattning

 

Strawberry


Gick ner till Ica igår och köpte jordgubbar med Simon. Värt varenda krona ♡

Vattenmelon, Ted Gärdestad och sol

Hej!
 
Dagen spenderades i staden tillsammans med min käraste mamma. Vi gick runt i lite affärer å idag fick jag med mig ett zebra-linne hem (bild finns i de tidigare inlägget) och en LP-skiva, för en billig slant. Sen åkte vi hem och åt vattenmelon tills vi båda fick ont i magen, men de slaget får man ta, för de är ju så galet gott. 
Just nu sitter jag och letar reda på lite låtar som vi ska ha på vårat knattedisco på fredag med skolan, trodde inte att det skulle vara så här svårt att hitta bra och passande låtar. Eftersom jag inte har nå småsyskon eller nån jag brukar träffa i den åldern så har jag ingen aning om vad dom lyssnar på för musik, men de ordnar sig säkert. I högtalarna spelar jag just nu lite gamla låtar med Ted Gärdestad, men tyvärr får nog han hålla sig borta från disco-listan. 
Imorgon kommer jag ta bussen in till stan och träffa Erik en stund å sen åka å träna på lövsta. Som det ser ut på klart.se så ska de bli sjukt varmt och mycket sol, hoppas att de stämmer, saknar sol och värme 
 
 
 
 

New In - Summer

 
Halsband Ur&Penn
Blommig tröja BikBok
Ring Guldfynd

Daisy

 

#Selfie

 
 

3 Maj

 

New In

 
Blev en runda på stan idag med Ella. Fick med mig lite saker hem från Sense som jag behövt nytt av ett tag nu, och jag ska prova läppbalsam från Baby Lips för första gången.