Saker du (kanske) inte visste om mig

Det bästa som finns är att mysa och kramas
 
Jag är inte rädd för att bli kär igen, utan bara att jag ska bli sviken
 
Jag hatar när folk dömer mig direkt bara för att jag är 00a. Alla 00or är inte likadana >:(
 
Jag är livrädd för eld så jag hatar att använda tändstickor när jag ska tända ljus
 
Jag har spelat fotboll sen jag va 5 år
 
Folk kallar mig ofta kort även fast jag är typ normallång
 
Jag tror på ödet och att allt händer av en anledning
 
Jag vill bli psykolog eller författare
 
Jag tror att tumblr har fått mig att se saker från nya perspektiv, det gillar jag
 
Jag gillar texten i One Directions låt Half a Heart jättemycket
 
Trots att jag är på stan varje vecka, så köper jag nästan aldrig något. Är så otroligt kräsen (och snål) när de gäller kläder och smink
 
Oftast när jag gillar en kille så när han börjar gilla mig så tappar jag alla känslor för honom dirket. Jag vill alltid ha de jag inte kan få. 
 
John Green är min favoritförfattare
 
 
 
 
 
 
 

Gossip girl och Lejonkungen

Ligger just nu på golvet och  framför gossip girl med en kopp te. Dagen har spenderats i Lit med två av mina otroligt saknade vänner, Albin och Marcus. Vi kollade på Lejonkungen och myste, hade inget att klaga över alls. Hoppas att de inte dröjer allt för länge innan vi träffas igen.  Jag har inga speciella planer ikväll, ska nog bara se klart 5e säsongen av gg för 3e gången. Haha. Gillar den serien så otroligt mycket. Tröttnar aldrig! Men sen kanske de är dags att gå vidare och hitta något nytt att kolla på. Funderar på att fortsätta att kolla på Teen Wolf. Jag började kolla förut, men av nån anledning så slutade jag. De kan ju ha varit för att den va tråkig, hm..  Imorgon tar jag bussen in till staden för att återigen springa runt i alla affärer medans de är mellandagsrea. Den här gången har jag Jessica med mig vid min sida, hon ska hjälpa mig hitta nå nya skor eftersom syrran slängde mina converse. Även fast de va hål överallt och dom höll på att försvinna helt, så saknar jag dom. Kan väl kanske hålla med om att dom inte va så snygga längre och att de inte va så bra skor att använda i vinter.. Mamma har iallafall lovat att köpa ett par nya nästa år. Men då funderara jag på att köpa låga vita istället.   Känner att jag bara skriver massa skit just nu, har inte så mycket mer att säga. 
 
xx

Xmas details

 
Mary Kay Coral Sunrise Rouge  //   Depend nr.045   //   Rosettörhängen 
 
Rougen fick jag av min kära syster på juldagsmorgonen, älskar den otroligt mycket! Kommer nog använda den dagligen för jag tycker den håller bra och jag diggar färgen stenhårt. Nagellacket är från Depend. Sprang in på Ica Maxi med pappa i måndags bara för att jag ville ha ett guldigt nagellack, haha. Det var otroligt mycket folk där, men de va värt de. Gillar att Depend är så otroligt billigt och torkar snabbt, 22kr. Örhängena köpte jag nån gång förra året, har ingen aning om vart dom kommer ifrån. 

Julmys

 
Har precis fixat i ordning lite i mitt nya rum. Kan inte göra så mycket, men jag har iallafall fixat lite mys med ljus och sånt. Orkade inte redigera bilderna, men så ser de ut just nu. På tredje bilden är de lite julklappar med som jag fick igår. Trivs otroligt bra här i min lilla gömma, även fast alla mina väskor tar upp de mesta av golvet. Just nu bor de några skåningar som har varit här över jul, inne i mitt vardagsrum, så jag kan inte fixa nått där. Men jag hoppas att dom åker till helgen så jag kan ställa in lite grejer där inne också.  Gårdagen va väl helt okej. Hade ingen julkänsla alls innan, men de blev väl mer och mer närmare kvällen. Fick lite julklappar, men inget speciellt roligt som jag känner för att lägga upp här. Jag va helt slut på kvällen så jag gick å la mig ganska tidigt, men sov ända till 12 ändå. De här med sömn är inte riktigt min grej. Ibland sover jag alldeles för mycket, och ibland inget alls. Hoppas de blir bättre nu på lovet så jag är pigg när skolan börjar.  Imorgon ska jag ner på stan för att kolla om jag hittar något på mellandagsrean. Ser fram emot att stå å trängas inne på HM tillsammans med resten av östersund. Nä usch, hade egentligen velat beställa kläder istället, men jag är ganska kräsen så jag vill helst prova allt innan jag köper. Ska leta efter några nya tröjor och ett par vinröda byxor (använder bara svarta byxor annars, men jag vill prova något nytt) så jag har lite nytt till våren. 
Nu ska jag lyssna på One Directions nya album, dricka te och bläddra lite på tumblr ett tag. 
 
xx
 
 

New in - Klänning

Klänning från H&M 99kr


Köpte denna vinröda skönhet på stan idag. Den kommer jag ha på mig på julafton tillsammans med lite guldiga detaljer. Det lutar åt nagellack och örhängen. Ser fram emot att få använda den, vilket jag nog kommer göra ganska flitigt. 



Julavslutning

 
Hade julavslutning idag och som vanligt lyckades lärarna bjuda på ett gott skratt. De hade skrivit om låten "The fox" och sjungit om alla klasser och lärare på skolan istället. Jag var förvånad över att de lyckades toppa förra årets Gangnamn style.  Matilda Melin ("Idol Matilda") kom och sjöng två låtar, hon är så otroligt duktig! Många blev väl lite väl exhalterad över att hon va där, men hon räknas väl som känd nu, så lite förståelse har jag väl för de. Jag kan väl inte direkt säga att jag är hennes största fan, mest för att hon faktiskt misslyckades ganska många gånger i fredagsfinalerna, men sjunga kan hon verkligen! Efter avslutningen i idrottshallen så samlades våran klass i hemklassrummet tillsammans med våra handledare och fick våra terminsbetyg. Jag hade rätt så bra koll redan innan vad jag skulle få, och jag bryr mig inte så mycket om betygen så länge jag inte får F. Självklart är de roligt att få höga betyg och så, men nu i 7an spelar dom inte så stor roll. När allt var klart så gick jag, Embla och Jessica ner till stan för att vänta på bussen. Ingen av oss orkade kolla i några affärer eftersom vi varit på stan varje eftermiddag hela veckan. Less på att springa runt varma med stora väskor hängandes på ryggen bland massa folk. Jag tog bussen till Ås, men istället för att åka hem så stannade jag hos Klas. Han slutade också tidigt idag, så jag passade på att träffa honom. Vi träffas så sällan så vi har alltid mycket att prata om. Han är helt klart en av mina bästa vänner.  Senare tog jag bussen hem (lat som jag är, haha, de är bara nån hållplats emellan) och la mig i soffan å kollade på tv medans jag väntade på att min bror, Markus, skulle komma hem. Jag diggar inte att va ensam hemma, de är så tråkigt att inte ha nån att prata med. Ibland är de skönt att kunna göra lite som man vill, (typ sjönga superhögt) utan att de är nån som märker något. 
Fast sjunga högt gör jag även när brorsan är hemma ;)  Imorgon ska jag på stan igen.. haha usch. Fast den här gången blir de med syster och bror. Vi måste köpa de sista julklapparna och sen brassar vi ut till valla på kalas hos moster Lena. Förhoppingsvis bjuds de på bullar som mormor bakat. Mamma och Lennart kommer också dit.  På söndag efter träningen så åker jag hem till mamma där jag ska fixa klart i mitt rum. Nu är de bara sängen som ska dit, sen kan jag börja bo där. Det är så otroligt skönt att de äntligen är klart, så som jag har längtat. Så småningom så ska vi börja fixa inne i mitt vardagsrum också, där jag kommer ha tv, soffa och ett skrivbord (vi ska försöka få tag på ett litet kylskåp också, hihi).  Nu ska jag lägga mig i badet ett tag för att bli lite varm. Sitter med fleecetröja och tjocksockar, men fryser supermycket ändå :(

Little black dress


Klänning från Cubus 199kr

Dagens Outfit

 
Dagens outfit. Det blev ganska mycket accesoarer idag mot från vad de brukar vara. Men jag vill så gärna börja anända smycken oftare, så de är väl lika bra att börja med allt samtidigt, haha. Det blev kanske inte så mycket "outfit-bild" men jag hade iallafall på mig en vit tröja och svarta byxor. 
 
Halsband/ Lindex   Klocka/ jfr.se   Infinity-ring / guldfynd   Tröja/ DeVal
 

Outfit from last week.

 
Stickad tröja/Gina Tricot   Skjorta med nitar/ Emblas garderob
 
 
 
 
 

New In

 
 
Victoria Secret Coconut Passion Body Mist - 129kr Parelle 
MaxFactor Creme Puff Puder - ca.80kr Cubus

Decembermys

Sitter just nu hemma hos min pappa i ås och lyssnar på musik. Kom hit igår så mitt rum är kaos av alla väskor som är överallt, halvt uppackade. Har precis suttit och fyllt i min kalender med allt som ska hända nu i december och massor av skoj som händer nästa år. Nu ska jag kolla igenom lite bilder som jag tagit i helgen och sen sova. Förra veckan va tuff. Mycket inlämningar och prov som skulle göras klart eftersom betygen sätts på måndag. Skönt att det är över och man slipper allt sånt i några veckor. Men sen börjas allt om igen i 2 och ett halvt år. Det är galet hur fort tiden går. Känns som om att jag började 3an förra året. "Snart" så måste man välja gymnasium och allt. 
 
 
Här är två bilder från helgen hemma i Häggenås. Tog lite urfokus på julgranen. Älskar sånna här bilder! 
 
 

Härjedalen

Jag har precis kommit hem från en sjukt mysig helg i tännäs med Ludvig. Vi har varit ute hela helgen å bara haft de gott. Skoter, snowracer å bara varit. Inte haft någonting att klaga över. Kom dit i fredags på kvällen, vi gick direkt ut å bara la oss i snön å pratade och kollade på stjärnorna. Haha.
Har ingen lust till att skriva om allt som hände i helgen för jag är så otroligt trött. Gick å la oss 3-4 igår och åkt mer än 20 mil bil. Eftersom de är skola imorn så ska jag gå å lägga mig tidigt nu så jag orkar vakna imorn halv 7 när klockan ringer.  Har tyvärr ingen bild från helgen :( aja, godnatt, blev inte så långt inlägg den här gången. Men jag kände bara för att uppdatera lite. 
Puss. 

Today / New In

 
Dagens outfit bestog av min nya klocka som kom igår med posten (lite stor dock, måste fixa ett hål längre in på bandet) och ett rätt så gammalt linne från Monki. Passade också på att måla mina naglar igårkväll när jag hade brist på annat. Använde mig av Isadora's Iron Lady nr.859 som man egentligen ska använda en magnet till för att göra mönster, men jag tycker de ser bättre ut utan. Gillar att borsten är ganska bred och färgen skimrar jättefint!  Gick runt på stan en timma med Jessica och köpte en ny conceler från Lumene. Jessica hade använt den innan, så jag kände för att prova nu när jag väl behöver en ny. Köpte färgen 03 Dark Beige. Ska försöka sluta använda så mycket smink och istället bara använda mascara, conceler och ögonbrynspenna. Nu måste jag vakna alldeles för tidigt bara för att jag ska sminka mig, men jag ska sova lite längre och försöka lägga ner tid på mitt största problem på morgonen, håret. Haha. Finns inget mer kaos än mitt hår på vintern. Mamma har bokat tid hos en frisör här i Häggenås på onsdag, hon är nyinflyttad, men jag ska prova gå dit å hoppas på att de blir bra. Jag tror inte hon va nå dyrare än dom i stan, så de är ju bra om jag kan klippa mig här istället för samma pris.  Morgondagens schema (förutom skola) är tomt. Så de sög ju :P nä men jag tror att jag bara ska vara hemma å ta de lugnt. 
 
:) 
 

Mini-hemma-studio

Passade på att utnyttja mitt nya rum medans de inte är några möbler där inne. Tog med mig kameran, stativet och en bygglampa. Byggde en egen liten ministudio. Har blivit galen i instagram och behövde nya bilder för att kunna uppdatera. Har inte kollat på bilderna än, men tror att de blev ganska bra! Tog ganska precis 100 bilder så de måste ju blivit minst två bra ;) 
 
Fick veta två provresultat idag, matte och so. På so:n hade vi geografi, på de provet fick jag 40/120 vilket gav mig ett E. Eftersom jag hatar so och har aldrig varit bra på de så är de väl helt okej så länge jag inte måste göra omprov.  På matten gick de betydligt bättre, fick ett C. Wiho. De är typ de bästa jag fått den här terminen. Alla krav blev så otroligt mycket högre nu i 7an när vi börjat jobba mot 9ans mål.  Nu ska jag sätta mig i soffan och mysa med mamma. Lussekatter och te serveras de ikväll :D 
 
Kram
 
 

Första december

Shiiit, året har gått så otroligt fort. Redan första december och bara en månad kvar tills de är 2014! De kändes som om att de va 2011 nyss, haha. Bara 2 och ett halvt år kvar till gymnasiet, sen är skoltiden förbi. Allt går bara så sjukt fort, känns som om att jag inte hinner med någonting. Vet inte om de är bra eller dåligt. Hur som helst så hoppas jag på att jag kan göra 2014 till mitt bästa år hittills. 2013 var väl lite sisådär. Började ganska segt, skolan gick sådär, tappade kontakten med massor av vänner, fast de kanske va lika bra. Sorterat ut vilka som är mina riktiga vänner, kan man väl säga. Men jag har lärt känna så otroligt fina människor, träffat världens underbaraste kille och haft så otroligt kul. Sommaren va som vanligt den bästa tiden på året. Alla fotbollscuper å sommarkvällar är bland de bästa som finns. Förhoppningsvis blir de ännu mer av de nästa år, då vi kanske ska få vara med på gothia cup! Det hade varit så sjukt roligt, men vi måste jobba ihop massa pengar för att kunna ta oss dit :( de är nog värt de iallafall. 

Morgondagen bjuder på tårta hemma hos mamma. Lennart fyller år. Wiho! Stannar sen där i 2 veckor. Jag ska hinna med att måla mitt nya rum och kanske sätta upp tak och golv. Får se hur mycket vi hinner. Allting ska vara klart till jul iallafall, de har mamma lovat. 
Beställde en ny klocka idag från jfr.se , den ska komma nån gång nästa vecka. Kanske lägger upp bild då, om jag kommer ihåg. Den har iallafall vitt band och nå kartliknande i själva klockan och guldiga detaljer. Använder vanligtvis inte klocka, men de är så otroligt snyggt! Ska försöka lägga till de som en vana. 
Nu är klockan snart 2, de är nog bäst att jag går och lägger mig så jag inte ser ut som ett monster imorn. Haha! Godnatt