22 Februari 2013

Jag har ingen header just nu, vilket är fult, jag vet. Men jag kan inte bestämma mig hu jag ska ha den :( Och jag har inte så mycket bilder på datorn som jag är nöjd med, så de kommer nog ta ett tag tills de bilr nån header. 
Jag har futsalcup imorgon, första matchen börjar 10, men jag kommer va där redan åtta eftersom mamma ska typ jobba i fiket halva dagen. Men de kommer säkert vara kul ändå, det är ju andra lag som spelar innan oss. Men ni kan ju ändå vara social på kik, snapchat osvosv. 
 
Åkte spark med skolan idag, på storsjön. De sög väl ganska mycket eftersom de var så sjukt långt. Så jag har åkt spark typ mer än 2 mil idag, wii. Jag kommer säkert ha träningsvärk eller nått i benen imorn, det passar ju bra inför fotbollen också. 
 
 
Har ingen bild. 
 

I may not have a pretty face, but I sure do have a good music taste


Rum

Två bilder från mitt rum, städade nyss, men de ser förjävligt ut ändå. Så de blev bara smådelar från rummet ni får se. Har ju flyttat till häggenås nu, och bor i ett annat rum än vad jag egentligen ska, eftersom vi ska tapetsera om och sånt i de två rummen jag kommer ha sen. 
 
 

New in - 2013

 
Bild 1: Röda byxor från Gina Tricot 150kr
Bild 2: 2013 kalender från 
Bild 3: Fondation från Gina Tricot 79kr
Bild 4: Bildram från Dollar Store 20kr
Bild 5: Dirty Heels - linne från H&M 99kr
Bild 6: Svart Kavaj från New Yorker 99kr

julia, vill bara berätta för dig att du är världens bästa & jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva!
saknar dig hur mycket som helst & hade gjort vad som helst för att träffa dig nunununu 
 
/ idish ♥

.