Cup, sena nätter och mobilladdare

En gammal sommarbild med jävligt dålig kvalitè
Krokomcup är avklarad och de blev guld för min del. Vann cupen, gjorde ett galet snyggt mål och blev matchens fairplayspelare, så jag är nöjd. Igår va de 3 matcher, plus en semi. Första matchen skulle börja kvart över nio men eftersom allt va mer än en halvtimma försenat så började vi inte förns strax innan tio. Alltså blev det även försenat på semifinalen som egentligen skulle börja kvart över 1, så jag kom hem väldigt sent igår (eller ja, imorse) och låg inte i sängen innan klockan va 5. Som tur va så började finalen 5 på kvällen idag, så jag hann sova till två. 
Det va en spännande final som slutade 2-1 till oss, glada och nöjda över att vi inte va uppe i onödan kvällen innan. 
Fredagen va också en bra dag, hade sovmorgon till 12 och på kvällen va jag med Antonio. Jag va hemma typ tio och skulle försöka vara uppe länge så jag skulle orka spela cupen, men jag klarade de inte längre än till halv 1 (ovanlig för min del, jag brukar kunna vara uppe hur länge som helst). Aja, känner att jag har skrivit väldigt mycket onödigt skit nu.. 
Hade tänkt att gå å lägga mig i sängen å kolla på film nu, och försöka få tag på en ny mobilladdare :'(
 
Julia Svärd

Alvedon, the Kardashians och fotboll

Ligger i sängen just nu och jag har så galet ont i hela kroppen. Vet inte om de är träningsvärk, men jag har iallafall tryckt i mig en alvedon å hade tänkt att sova.  Dagen har varit ganska seg, inte så roliga ämnen och jag va inte alls peppad inför fotbollen med skolan. När jag kom hem (efter en timmas lång bussresa) så va jag bänkad framför tvn till klockan 9. Så nu är jag helt uppdaterad om familjen kardashian, toddlers and tiaras, glee och gossip girl förstås, haha.
Gårdagen va lika seg, förutom att jag träffade Antonio en stund efter skolan. Jag har varit sjukt trött de senaste dagarna, så jag somnade på bussen hem igår och gick å la mig tidigt.  Helgen kommer att bestå av fotbollscup och en sen lördagsnatt eftersom min första match börjar typ halv tio så kommer jag vara uppe ett bra tag. Normalt så är de inga problem att vara uppe sent på nätterna, men efter den här veckan så får vi se hur de går. 



Söndagens shopping

 
I söndags åkte jag och pappa till stan och därifrån fick jag med mig världens mysigaste filt. Önskar att jag kunde ta med mig den överallt. 

Just nu - Myskläder

 
 

JH, prestationsångest och provrum

 
Från idag
 
Började dagen med JH-träning i öphallen. Det gick ovanligt bra för jag brukar alltid vara jättenervös innan så allt går åt helvete, men det blev ändringar på de. Fast jag kommer nog alltid vara nervös.. prestationsångest. Efter träningen så hämtade pappa mig å då drog vi tillsammans med mina syskon till Max och åt lunch. Ibland måste man ju få vara lite tjock. Sen dess har jag bara varit hemma och fixat på rummet. Städat i lådor jag har under sängen som har varit fulla av massa onödiga saker och ställt iordning mina högtalare (som innan bara legat i en hög under tvn).  Tidigare i veckan, i onsdags, så var jag med Ella och Beata på arenan. Vi kollade på fotboll när Ås p01-98 mötte Ope f98/97. Det va ganska kallt ute men vi sket i de och gick å köpte glass innan matchen började. I torsdags träffade jag Ella igen men då va vi bara på stan, satt i provrum och åt kakor. Det finns inte så mycket man kan göra i stan om man inte vill sitta på donken så då får man göra det bästa man kan för att försöka undvika att hamna där, och vi lyckades. På kvällen hade jag fotbollsträning åtta till halv tio med Emma Svedberg som tränare (hon är tränare för mitt JH-lag) och det var en roligt med lite nya övningar å jag lärde mig en hel del.  
Imorgon kommer jag vara hemma hela dagen och på kvällen åker jag hem till mamma för att bo där i två veckor. Saknar henne galet mycket nu. 
Julia Svärd
 

Löpning, pappa och fika

Roomdetails 
 
 
Helt okej dag på skolan. Vi hade en skön idrottslektion där vi va utan lärare å de är ju alltid nice. Vi skulle ha löpning.. Jag och mina brudar sprang runt lite överallt en stund tills vi inte orkade nå mer, då gick vi hem till Klara å fikade å myste innan det var dags att gå tillbaka till skolan å ha NO. Efter skolan kom pappa å hämtade mig och då åkte vi till Torvalla för att lämna lite saker till min syster, men där stannade vi inte så länge. Det va kul att få umgås lite med pappa, vi träffas sällan ensamma. När vi sen va hemma så fixade vi lite hemma, städade mitt rum å gjorde hamburgare till middag. Medans vi smälte maten så gick vi ut till förrådet å garaget för att fixa mina slalomskider som jag ska ha på torsdag och fredag. Sen blev det springtur nummer 2 för dagen, fast med högre tempo å längre sträcka. Vi va ute i ungefär en halvtimme och jag va galet trött när vi kom hem igen. Känner att jag måste börja springa oftare så jag får bättre kondition tills i sommar när jag kommer spela fotboll flera dagar i veckan och man måste ju orka med JH ;)  Nu är det iallafall dags för fika, tycker själv att jag förtjänar det efter dagen. 
Julia Svärd

Muffins, gardiner å huvudvärk

Även fast jag hade sovmorgon så blev de en lång dag idag. Jag slutade klockan fyra, men som tur va så skjutsade pappa hem mig så jag slapp ta bussen. Sen jag kom hem så har jag inte gjort så mycket, mest bara suttit framför tvn men pappa hjälpte mig att fixa nya gardiner. När jag va i Sundsvall för några veckor sen så köpte jag ett par vita billiga på Ikea, allt är bättre än de jag hade innan. Nu vill jag bara måla min "new york-vägg" vit, så är jag nöjd med rummet hos pappa. Fast jag måste fixa fler bilder så jag har något att ha på väggarna, nu är de helvita och jag har ingen tavla eller nått. 
Igår innan jag åkte till mamma så bakade jag sjukt enkla vaniljmuffins, inte så roliga men jag hällde i lite rosa karamellfärg så dom iallafall fick lite färg. Muffin är så sjukt gott, så jag ångrar inte en sekund att jag bakade dom, hihi. 
Om en timma (klockan åtta) har jag fotbollsträning, eftersom jag har galet ont i huvudet å är trött så är jag inte så tagg, men det brukar bli bättre så fort jag sätter på mig skorna å får spela lite. Har inte tränat fotboll på en vecka så man saknar de, fast våra nya träningstider suger. Hoppas att vi inte har dom så länge, ska tjata tills det blir ändringar. 

Seg dag

 
Det har inte hänt någonting alls idag så jag har inte orkat blogga. Men här är iallafall en bild på mig sen i somras, önskar att jag va så brun fortfarande. Tur att de börjar gå mot ljusare tider och våren börjar närma sig :) 

Want - Multi

 Bikini / H&M  Skor / H&M  Zebrabyxor / RutandCircle 

Disney Channel och MTV

 
Har suttit å kollat på Disney Channel, åh herregud, det måste vara en av de bästa kanalerna som finns. Fast det är synd att dom knappt visar de programmen jag gillar mest. Rasten har alltid varit favoritprogram, men jag tror inte ens att dom sänder det längre.  Just nu är det Kim Possible, så galet längesen jag såg de sist. När jag kollar på tv så är det antingen mtv eller kanal 11, inget annat (förutom när jag och mamma kollar på Farmen förstås). På något vis så har det blivit så att jag har börjat kolla på Geordie Shore och The Valleys varenda kväll, det är verkligen "supa, knulla, slåss"-människor, haha. Kan väl inte direkt säga att de är bra program heller, man fastnar ändå, knas.  
Fan, jag kommer aldrig kunna sova. Nu är det Brandy och herr Morris, efter det är det Zack och Codys ljuva hotelliv (alltså gamla avsnitt), sen Kejsarens nya skola å tillslut Det ljuva havslivet. Jag kommer nog vara vaken till halv fyra om inte ögonen har slocknat ofrivilligt innan dess. Tur att det är två dagar kvar av lovet så jag har tid att vända på dygnet någon annan dag.  
 

Smile

 
 
 
 

Room details


Close

Trodde att det skulle bli en slappardag hemma, men icke. Sov till 12 och sen bestod dagen av storstädning i min del av huset. Jag har dammsugit och rensat igenom allt jag äger (inte allt, men nästan). Så nu är det rent och fint.. får se hur länge det varar.  Jag trodde också att jag skulle få vara osminkad å ha på mig mina mjukisbyxor tills det var dags att sova, men även där hade jag fel. Mamma skickade ett sms till mig klockan fyra å skrev att vi skulle äta på Eastern. Då hade jag en stressig halvtimma framför mig: duscha, platta håret, sminka mig och hitta nå kläder. Med lite lockar i håret fick jag nöja mig, så man kan ju säga att jag hann.  Som vanligt har dom väldigt god buffè där så man åkte hem mätt och nöjd. När jag kom hem så hittade jag en låda med massa gamla saker, mobiler, böcker å massa smågrejer. Jag har suttit å skrattat åt gamla bilder och sms från mobiler jag hade 2009. Fast ibland vet jag inte om jag ska skratta eller gråta över hur pinsam man var. Men det var ju trots allt 5 år sedan.  Om 69 dagar fyller jag 14, hihi. Mamma har kallat mig fjortis i typ 3 år nu så det blir nog ingen skillnad när jag fyller år. Precis som 13 så är 14 en lika tråkig siffra att fylla. Det är ju inte förns 15 som det blir nå större skillnader... ;) 
 

Gym, bibliotek och Boyce Avenue


Sitter på bussen påväg hem nu. Jag vaknade klockan 6 imorse å sen fick jag skjuts av mamma till stan, där mötte jag upp storebror för att sen ta bussen till frösön å gymma. När vi åkte in till stan igen så gick jag upp till bibblan för att ha något att göra medans jag väntade på bussen. Jag började läsa Brudskeppet av Jojo Moyes, det verkade vara en riktigt bra bok! Lite annorlunda om man jämför med de jag vanligtvis läser. Men jag lånade inte med mig den hem, för det är sällan jag orkar läsa hemma. Jag kollar mest på film eller serier, böcker får oftast stanna på skolan eller i biblioteket. 
I lurarna har jag Boyce Avenue på hög volym, diggar dom stenhårt. Kan rekommendera It's a beautiful day och Chasing Cars till dom som är intresserade :)  Vad jag vet så gör dom bara covers och eftersom föredrar att lyssna på akustiska låtar så är dom perfekt! 

Rostbiff och Awkward




Sov bort hela dagen idag. Klagar inte alls, att vakna klockan två kan vara riktigt skönt ibland!  När mamma kommit in å väckt mig så hade hon köpt rostbiff å potatissallad som jag sen åt till frukost. Sen dess har jag legat i sängen å kollat på Awkward, älskart. 

Bamsepulka, snögubbe och snapchat

 
Har haft en supermysig dag med Jessica! Började med att vi åkte till ås å hämtade henne och sen när vi kom hem till Häggenås igen så åkte vi i skoterpulkan till något ställe i Häggenås ljupaste skogar medans mamma och Lennart satt på skotern. Jag hade med mig en liten högtalare till mobilen så vi lyssnade på musik å sjöng (skrek) hela vägen dit. Vid vindskyddet där vi va så byggde vi en galet snygg snögubbe och fikade. Både jag och Jessica körde några varv med skotern innan vi skulle åka hem igen.  Här hemma har vi sjungit singstar, fotat, skrattat och pratat, massor. För nån timma sen kom hennes pappa å hämtade henne, så jag är ensam och uttråkad just nu. Var tvungen att göra en ny snapchat för min förra ville inte samarbeta. Var verkligen inte sugen på att börja om på nytt, men det var antingen de, eller ingen snapchat alls. Blir så sur när saker inte funkar som de ska :( Men de som vill kan ju lägga till min nya, julia.svard , och ta bort den gamla för den kommer ingen ha nån användning av längre. Nu förlorade jag alla mina snap-poäng, men jag har aldrig fattat vad man har för användning av dom ändå. Jag har aldrig lagt märke till någon som brytt sig om dom heller så de spelar nog inte så stor roll. 
Imorgon hade jag tänkt att träna och städa rummet, får se om de blir så eller inte. De brukar alltid komma upp annat när jag ska göra just de sakerna. Haha, nejnej, inte lat ;) 
 

Dagens Outfit

 

01:45




Återigen har det varit en slappardag. Förutom att jag åkte in en sväng till staden så har jag bara varit hemma och kollat på serier. Känner verkligen att jag njuter av mitt lov till fullo!  Haha, äsch, man måste ju få lata sig ibland ;) 
Just nu ligger jag i sängen å snapchatar med en god vän, hade tänkt att släcka lampan snart och sova. Klockan slår snart två och jag ska upp typ halv 8 imorgon. 
Nattinatti ♡



New In - Maybelline NY Fit Me Pressed Powder

 
Åkte med mamma in till stan idag och fick med mig lite saker hem. Ett nytt puder från Maybelline New York för 129kr, present till Jessica och underkläder :) 

Outfits

 
Eftersom jag inte använder typ 3 fjärdedelar av min garderob så kände jag för att slänga ihop lite outfits å se om det är något jag kan använda. Är nöjd med allihopa så de måste ju betyda att jag lyckades ;)  Allt på bilderna är inte sånt jag inte använder, men tex de röda byxorna på tredje bilden är helt oanvända, likaså skjortan på första.
I Sundsvall förra helgen så fick jag ett par nya byxor av brorsan, det är dom på sista bilden. 299kr på Gina, "Molly high waist superstretch jeggings". 

Träning, träning, träning

 
Vaknade klockan 7 imorse och var påväg att klippa upp tills jag kollade på klockan och insåg att jag kunde sova några timmar till. Så jag sov till 11 istället och kollade på vasaloppet tillsammans med mamma. När de första hade kommit in i mål så gick jag in på mitt rum och startade Just Dance istället. Körde ett 45 minuters pass å fyfan va jobbigt det va! Därefter så ställde jag mig på crosstrainern i 20 minuter och sprang tills mina ben inte orkade mer. Nu sitter jag och kollar på tv, I used to be fat, och väntar på mat. Ikväll ska jag nog inte göra något speciellt, hade tänkt att bara vara hemma å ta de lugnt med mamma och Lennart (hennes man).  Jag tänkte sitta å planera lite saker som jag ska göra i veckan men bestämde mig för att "ta dagen som den kommer". Det är skönt att vakna upp på morgonen och slippa behöva känna att man måste göra saker, utan istället bara fundera på vad man vill göra.  

Första mars

 
Planerna idag var att ta bussen in till stan och köpa lite nya kläder men eftersom jag älskar att sova så råkade jag missa bussen. Om man missar bussen när man bor i skogen så finns det inte så många fler bussar att ta, så då får man stanna hemma.  Nu sitter jag i mitt nystädade rum och dricker iste samtidigt som jag sitter å funderar på vad jag ska köpa till Jessica när hon fyller år. Tror att jag har några bra idèer som hon kommer tycka om.  På tvn är det just nu Awkward. En sjukt bra serie som visas på mtv :) Rekomenderas starkt. 
Jag är otroligt nöjd över kläderna jag beställt och fått hem den senaste veckan. Vill att det ska bli vår nu så jag inte behöver använda dunjackan nå mer.. är ganska less på den nu i slutet av vintern (hoppas på att det är slutet iallafall). Vill använda jeans och skinnjackor istället! 
 
 

New In