Dagens outfit - mobilblogg


New Music

 
 

Dagens Outfit

 
Dagens outfit - Linne H&M - Bandeu Lindex - Shorts Monki - Ryggsäck TopShop
 

New in - Sommarrea

 
Gick en stund på stan idag och köpte lite saker från sommarrean som började idag. 
På H&M köpte jag hårnålar och en mascara som ni ser på första bilden, 10 (20) och 50kr (120). 
Sen gick jag in på Monki och hittade en jättefin gul tygväska, som de står "Dont block the sun" på, för 20kr (80), På ur&penn kostade alla smycken 20kr, men jag hittade bara ett halsband som jag gillade..Hade velat köpt typ nått armband också, men de fanns inga fina kvar. :(
Den svarta stickade tröjan är från Gina och den kostade 75kr (149). 
 
För någon vecka sen köpte jag ett par jeans på Monki för 20kr, och igår klippte jag av dom till shorts. De är dom som är på bilden i mitten till vänster. Dom har en hög midja och är jättesköna! 
De här är de andra paret shorts jag har gjort själv. Kanske lägger ut en bild på de första jag gjorde om jag kommer ihåg. 
 
 
 
 

Favoriter

Hejhej, här är en lista på saker jag använt/gillat väldigt mycket senaste tiden
 
Filmen The Perks of  Being a Wallflower, kollade klart på den för en stund sen och är galet kär i den. Så sjukt bra film! + att Logan Lerman är så otroligt söt. 
 
Summerburst spotifylista, för dom som inte vet vad summerburst är, så är de en musikfestival när massor av kända dj's kommer och spelar i stockholm. Listan är full av bra musik :) 
 
Tyler Oakley, måste vara den underbaraste gay youtuber'n som finns. Han gör videos om allt möjligt, och typ vloggar :) http://www.youtube.com/tyleroakley
 
Topshop, det finns så sjukt mycket fina kläder till ett helt okej pris. Har precis beställt en väska därifrån som jag lägger upp bild på sen när jag fått den. 
 
Lewis Mokler är en jättebra artist, han sjunger jättemysiga å bra låtar som jag lyssnar på hela tiden. Tycker att alla ska lyssna på låtarna Pieces och Nutella. ♥ 
 
SIA skumbanan-glass, haha, finns inte ord som beskriver hur god den glassen är. 
 
Vine, en app till mobilen som man kan lägga ut korta videos på. De är som instagram fast med videos. Jag lägger inte upp något själv, men älskar att kolla på andras :)