Vänner

Har inte bloggat något de senaste dagarna, för de har varit såå varmt ute. 
Idag va jag på stan med några av mina vänner, Ella, Beata, Simon och Albin :) Klicka på bilderna för att dom ska bli större. (Alla är oredigerade) 
 

Skateboard, träning, måla.

Första dagen på evigheter som de faktiskt va sol och varmt. Hade nästan glömt bort att de fanns något som kallades sol..
 
Igår skulle de egentligen varit fotbollsträning, men den blev inställd eftersom de inte va med än 3 som kunde komma. Lite tråkigt att den blev inställd för jag va fett taggad inför träning, vill ju vara i form till JH som är om en vecka. De finns ju fotbollsplaner här i häggenås (tro de eller ej), men de är svårt att få en träning med bara mig själv att bli lika som när vi tränar med laget. Jag va ute å sprang i typ 45 minuter istället och planerade att iallafall leka lite med bollen idag. Men nejnej, jag cycklade till fotbollsplanerna som jag aldrig sett nån spelat på innan. Men självklart att just idag, den tiden, så va de matcher som precis skulle börja. Typiskt. Igårkväll stack jag ut en stund för mig själv och åkte skateboard, lyssnade på musik å rullade runt i häggenås. Nu när jag har lärt mig åka (hyfsat) så va de faktiskt kul. Innan har de bara varit svårt och jag har blivit sur på mig själv som bara ramlat hela tiden, haha. 
 
Idag sov jag bort hela dagen, vilket va väldigt onödigt med tanke på vädret. Men men, jag hann iallafall ligga ute och steka i solen ett tag. Jag vill inte va blek nu när alla andra har varit söder ut och blivit jättebruna, jag har ju bara varit hemma hela lovet (förutom några dagar i Sundsvall, men de räknas inte för de va ingen sol där heller).  Hjälpte mamma att slipa och måla ett skåp också, synd att vi va tvungen att vara inne i garaget för att göra de. Annars skulle alla fluger bara komma å dränka sig i färgen på skåpet, de hade ju inte varit så kul. Men jag försökte gå och ta en paus å lägga mig i solstolen lite då och då.  Till middag grillade vi kött, första gången på nästan en vecka. Vi åt strips och en jättegod sallad som jag gjorde till.  Lite allt för snabbt efter middagen så sprang jag en liten runda runt Häggenås. Men eftersom de va så tätt emellan den och middagen så fick jag håll direkt. Den försvann halvvägs, så de gick bra ändå. Duschade direkt och sen dess har jag krånglat med att få in en header. Kodningen till designen va lite fel innan, och de tog ett tag till jag märkte vad problemet var. Men nu har jag iallafall en header. De är bara massa bilder på typ saker och folk jag gillar, och några randoms från tumblr. Bakgrunden på headern gillar jag sjukt mycket. Älskar blommorna. Jag är inte så duktig på att fixa headers å sånt, så den blev väldigt enkel. Själva designen hittade jag på nån hemsida. 
Bilden längst upp i de här inläggetär en instagrambild från igår när jag va ute. 
 
Nu hade jag tänkt att sova, så jag kan vakna tidigt imorn för att jobba på min bränna och fortsätta att måla med mamma :) 
 
 
 
 

Regn, Träning, Yran

Jag är så sjukt less på vädret nu. Bara massa regn och moln, ingen sol eller värme alls på mer än en vecka. Jag blir så sjukt deppig när de bara regnar hela dagarna, så jag stannar inne och gör ingen nytta alls. Men nu har jag iallafall tvingat mig själv att träna, vilket får mig att må bättre. I onsdags var jag ute och sprang, för första gången på länge. Vet inte hur långt jag sprang, men jag va ute i ca. 20 minuter, ingen paus. Jag tror de gick ganska bra, de känns som om att jag höll ett bra tempo.  I torsdags va de fotbollsträning, men de blev väll inte så mycket till träning egentligen. De va bara jag och 2 andra tjejer (plus två tränare) som kom. Vi tränade lite skott, men inte så mycket mer än de. Även fast vi va så få så va de ändå ganska rolig träning.  I fredags va jag på gymmet med syster. De blev inte så långt pass, men vi hann göra ganska mycket ändå. Bättre att träna lite, än att inte göra det alls. 

Idag blev de också ett litet löpningspass. Trots att jag har mått illa nu i snart 2 veckor, så har jag inte dött än. Mamma tror att de är pga nervositet. Vilket kanske stämmer, jag är så otroligt nervös inför ytterhogdal. Det är typ de enda jag tänker på, för de betyder så sjukt mycket. Och de känns som om att om jag inte gör bra ifrån mig där, så är all min träning osv helt bortkastad ._. 
Men jag har säkert gjort allting mer överdrivet än vad de egentligen kommer va. Men jag kommer ändå träna som en galning nu den kommande veckan. Det är synd dock att jag inte är så bra på att äta nyttigt.. 
De gör mig också rätt deppad, men jag försöker bli bättre. Viktigast av allt är kanske sömn, hehe. De har jag väldigt stort problem med. Antingen sover jag nästan ingenting (som jag har gjort senaste tiden, eftersom jag varit så illamående) eller så sover jag waaay to much. Om man sover för länge/för många timmar så är de lätt till att man blir slö. Och får huvudvärk. Så jag försöker undvika de. 
 
Till veckan har jag inte så jätte mycket mer planer än att kanske träffa kompisar i Ås på måndag, fotbollsträning på torsdag och Yran fredag och lördag med Embla. Plus dra ut å springa några gånger. 
 
Nu ska jag sova och tagga inför fotollsträning imorron kväll :) 
Godnatt!
 
 

Dagens outfit


Grilla, smoothie & Sundsvall

Hejhej!

Igårkväll så va de typ grillfest här i Häggenås, hos mamma. De va ganska mycket folk (bara vuxna, + mig), vi åt och pratade väldigt mycket. Jag hjälpte till med att grilla kött och korv, de gick väl ganska bra antar jag. De stog folk brevid hela tiden som sa vad jag skulle göra, haha. Till de åt vi fransk potatissallad.
Sen när vi ätit så spelade vi kubb. De slutade med total kaos, så nå resultat blev de inte riktigt. Men sen fortsatte kvällen med att vi satt å pratade och åt melon, chips osv. 
De vuxna va rätt så fulla hela kvällen, så jag och Markus (min bror,18) va de nyktra. Men jag tror att vi skrattade minst lika mycket.. fast åt de andra. 
De har stått 3 husvagnar utspritt på våran tomt plus att de har bott folk inne i huset. Vi har lite för stort hus, så de är rum och sängar över. 
 
Jag sov nästan ingenting, iallafall inte mer än 3 timmar. De va mycket skrik under natten, pga ett litet bråk. Känner inte för att skriva mer om de här. Men jag va vaken till typ 5-6 på morgonen och vaknade flera gånger under "natten". 
Har inte mått så jättebra idag, ont i huvudet, yr och mått illa. Och jag har inte velat äta något.. inte så bra blanding. Men jag har överlevt dagen ändå. 
 
Gjorde nyss en smoothie med Markus. I den hade vi frysta hallon (som jag kokade först), vanilj-kesella, mjölk och vaniljsocker. Den va otroligt enkel och god. Men nu ska jag nog ta å gå och lägga mig så jag får tillräckligt med sömn för att orka med morgondagen. Åker till sundsvall runt 10tiden, och stannar där tills tisdag. Vi kommer gå på Ikea, birsta och förhoppningsvis kommer de va bättre väder där, än vad de har varit här i Östersund. 
 
Godnatt! :) 

Läsk

 

Invigningen