Veckan

Hejhej! 
Den här veckan har varit ganska bra faktiskt. Inte så mycket speciellt som har hänt, så de har varit rätt så lugnt. Tränade i tisdags, fotboll. Vi tränar innomhus nu i jämtkrafthallen vilket inte är så kul. Men de gick hyfsat bra. Hade lite fys också i slutet. 
I torsdags så var de skol-DM i pingis här i häggenås. Jessica kom på onsdagsnatten för att sova hos mig så vi kunde gå tillsammans till hallen. Jätterolig tävling, man får träffa så mycket folk som man inte träffar annars åsså missar man ju en skoldag, de är ju alltid kul ;) de slutade med en andraplats i dubbel med Jessica och jag vet inte riktigt vad jag kom i singel, men typ femma. Ingen viktig tävling som jag bryr mig om men jag är nöjd ;) 
Igår (fredag) så hade vi matteprov sista lektionen. Jag satt å skrev i 2 och en halv timma typ. Usch. Men de kändes ganska bra. Efter de gick jag hem till Ludvig. Vi hade en myskväll med film å gos :3 tog bussen hem senare på kvällen. Brorsan hade bakat kladdkaka så vi fikade så fort jag kom hem framför idol. Stannade uppe lite för sent på kvällen å pratade.. 
Vaknade tidigt imorse för att åka till Odensala, öphallen, för att träna fotboll med jh. Mellan 9 och 11 sprang jag runt å sparkade boll med mååånga andra tjejer i min ålder. Rätt så kul, men jag har sånn stor prestationsångest så jag va jättenärvös hela tiden. Vi spelade mest bara matcher men avlutade träningen med skottövning. De gick bra att skjuta och jag fick mycket beröm ;) 

Nu ska jag hjälpa till att tapetsera inne på mitt nya rum. De går inte så fort men jag har iallafall hjälpt till att riva där inne. Förhoppningsvis är de klart till jul. Haha.  Imorn är de fotbollsträning och sen väntas en vecka med massor av prov å skola. Inte så taggad :s 
Hejdå! 



New in


Platt/locktång 299kr
Fondation 1??
Värmeskyddsprej för att få plattare hår 49kr


Igår/idag/imorn

Näst sista dagen på lovet spenderas framför gossip girl med té i handen. Fikade hemma hos mormor idag med familjen, hur mysigt som helst. Innan de sprang vi in en snabbis på Elgiganten å köpte en ny plattång till mig, behövde egentligen inte en ny men mamma tycker att jag ska ha dubbelt av allt så jag kan ha saker kvar hos henne när jag åker till pappa. Inte tackar man nej till de ;) 
Igår vaknade jag tidigt och tog bussen in till stan, ensam. Va bara där en timme, men jag hann köpa en ny fondation iallafall och en borste från H&M. Bilder på de kommer senare. 

Imorgon har jag inga planer alls. Hade bara tänkt å sova hela dagen, så jag är utvilad till skolan. Usch, är inte sugen alls på att börja skolan igen. Men jag ska förhoppningsvis träffa Ludvig på måndag, så de blir nog rätt så mysigt ändå ;) vet inte vad vi ska hitta på, men vi kommer säkert typ va hemma hos honom eller gå runt någonstans. 

Hade inte tänkt att börja blogga igen, men lägger ut lite inlägg å bilder då och då :) 
Kram



November ♡