Före och efter redigering

 

OBEY

 
Har äntligen fått upp bilder på en av de vita väggarna inne på rummet. Det tog ett bra tag att få upp dom i ordning å så, men det va de värt för jag är sjukt nöjd. Fler bilder kommer det att bli, men det fick räcka för den här gången.  Dagen började med en tidig buss in till stan för att möta upp brorsan å sen byta buss å dra på gymmet en stund innan skolan. Sen väntade en helt vanlig, seg skolmåndag. Slutade strax innan fyra å då gick jag å lite folk till sibylla, mer än de har inte hänt idag. Jag har varit hemma hela kvällen och stökat runt hemma. Imorgon är de fotbollsträning så jag kommer komma hem ganska sent, men så blir de när man bor i skogen ;)
Nu ska jag fortsätta dunka One Direction och sen förhoppningsvis sova. 


Fotboll, Hockey, JH

 
Hejhej!
Har hunnit gjort en hel del idag, och herregud så roligt jag haft! Började med en ganska tidig morgon i sporthallen där det va JH-träning. Även fast jag inte alls gillar futsal så gick det ganska bra och va kul. Sen fick jag stressa hem, duscha, äta och sen åka till öp-hallen. Där träffade jag Ella och vi kollade på fotboll. Frösön, Ifk och Ope p00 spelade så de va roligt att kolla när de va lite folk man kände, fast det är så kallt där inne :( Ute va de ovanligt varmt och solen sken hela dagen! Fast det spelade ju inte så stor roll eftersom jag mestadels va inne.  
Efter fotbollen så gick vi hem till Ellis en stund och sen till bussen. Vi tog 6an till ishallen där det va hockeycup för fulla muggar. Jag är ju inte så intresserad av hockey så matcherna va ganska sega. Men annars så är de roligt att vara där och träffa lite folk som man inte träffar så ofta annars. Och hockeygrabbar är ju alltid nice, haha ;) När Ella drog hem så va jag med Viktor, Wille och några andra pojkar å kollade på A-lagets match tills pappa kom å hämtade mig nån gång efter åtta. 
Imorgon brassar jag, bror och syster till Sundsvall för att gå på ikea å lite andra affärer. Har inte planerat att köpa något speciellt men man kommer alltid hem med saker när man varit där, oavsett om man vill eller inte. Blir nog borta hela dagen och missar min fotbollsträning, men jag kommer nog dra ut en sväng å springa på kvällen om jag orkar. 
 
 
 

mobilinlägg

Guld i os igen, shit. Stolt svensk just nu!
 



kläder ♡




Övernattning

 
Dagen hade sina upp och nedgångar men jag är sjukt nöjd över kvällen. Började med sovmorgon och jag hann duscha, äta ordentlig frukost och fota, vilket jag tycker är ganska nice. När jag kom in till stan så sprang jag upp till mammas jobb å lämnade lite rosor för att sen gå till skolan där jag först mötte upp pappa, även han fick rosor. Som sista lektion på dagen va vi på en föreläsning, inte alls roligt, tror inte att det var någon som hade nån aning om vad gubben snackade om. Och efter en timma så va alla rätt så uttråkade.  Efter skolan gick jag hem tilll Johannes för att ha någonting att göra innan de va dags att dra ner till stan för att äta pizza tillsammans med några av klasskompisarna. Sen sprang vi in på ica en snabbis för att köpa lite gotta till kvällen, godis, läsk, chips osv..  Klockan 6 va vi på skolan. Musik spelades i högtalarna å vi åt vääldigt mycket godis. Jag va inte alls trött så att sova va svårt. Och att man samtidigt delade säng med en som verkligen inte hade planer på att ge mig någon plats alls, va inte heller så kul. Det resulterade till att jag fick ca. 1 timmas sömn och de va mellan 7 - 8. Mitt morgonhumör är inte alls roligt fast de flesta va väldigt trötta och sura på morgonen, så städningen va inte så kul. Klockan 10 skulle allt va klart så de kunde låsa och larma skolan.  Mamma hämtade mig på stan klockan 11 och då åkte vi en runda i lillänge. För att inte vända helt på mitt dygn så köpte vi några burkar energidryck så jag håller mig vaken ett tag till, får se hur länge de håller.  Frukost åt jag när jag kom hem, runt 1. Det blir lite kaos när man inte sovit så mycket. 
Ett paket låg på köksbordet när jag kom hem, en av tröjorna jag beställde har kommit. Blev otroligt glad och nöjd, den passade perfekt. Lägger upp bild nån annan gång. Fick även en av mössorna för nån dag sen. 
Just nu är jag en väldigt glad och trött tjej som har ett stort behov av att ta en dusch. Och så ska de nog bli. 
xx

Dagens Outfit

 

Pizza och vänner

Började dagen med skridskoåkning i nya ishallen. Skridskor är långt ifrån en favorit för man får så himla ont i fötterna, men vi åkte bara i lite mer än en timma så de va lugnt. Eftersom skolmaten inte alltid är den godaste så gick vi till Ica Maxi å köpte lite jorgubbar å annat gott att äta till lunch, klagade inte de minsta ;)  Efter lunchen hade vi ett 3 timmar pass SO, vilket gick väldigt fort. Jobbar på bra med mina brudar å Johannes, haha. Sen gick jag och Simon ner till stan för att möta upp Ella och ta bussen hem till Albin. Vi stannade inte mer än en timma, men det är alltid roligt att träffa dom. Simon är jag med varenda dag, men träffar Ella och Albin väldigt sällan.
I tisdags hade jag fotbollsträning och helt oplanerat så blev de jag som fick hålla i hela träningen. Kände att mitt ledarskap fick komma fram, hehe, det gick väl ganska bra. Avslutade kvällen med möte.  Igår så gymmade jag med min bror, alltid lika roligt. Men träningsvärken dagen efter är inte det roligaste. Kan knappt lyfta  armarna :( Fast då vet man ju att man har tränat ordentligt.  
Imorgon kommer jag ha sovmorgon till 12, men min buss är inne i stan redan klockan 11. Då ska jag passa på att köpa lite gelèhjärtan å springa upp med dom till mamma. Eftersom de är alla hjärtans dag så måste man ju vara lite extra snäll. Eftersom jag inte har någon pojkvän att köpa presenter till, så får min mor lite saker istället. Funkar ju de å ;) Kommer inte sova hemma imorgon, för hela klassen har bestämt att sova över på skolan. Tror inte att vi kommer sova så mycket, men jag förväntar mig en sjukt rolig kväll. Det är nog ingen risk att de blir något annat eftersom jag har en så sjukt bra klass.  Mellan skolan och övernattningen kommer jag nog träffa en kompis och sen äta ute med några andra. Det verkar som om att de lutar mot pizza så de kommer nog bli göttans. 
 
 
 
 

Instagram




All about us - Here is we, Owl City

 
Sitter med högar av böcker för att kunna plugga till svenskaredovisning som jag ska ha på onsdag. Dunkar med lite musik i lurar också, har några favoriter som jag kan skriva lite längre ner. Imorgon ska jag på två "möten" och träna, och som vanligt skola. Hänkar med Jessica hem efter skolan för att äta, jag hinner ju inte hem när jag bor så långt ifrån staden och resten av mänskligheten. Kommer komma hem sent på kvällen så jag hinner inte göra något speciellt på kvällen. Onsdagen kommer bestå av fotboll och fysträning. Löpning är inte en favorit direkt så jag kanske drar på gymmet med bror istället för fysträningen. Har inte varit på ett gym på väldigt länge, saknar de, haha :(  Saknar sommaren och värmen som en tok och är sugen på att åka utomlands. Nedräkningen till sommarlov har startat för länge sen och kalenderna är fylld med massa roliga saker. Hoppas på att kunna åka ner till Skåne och träffa Ida och gänget, men pappa verkar va lite tveksam över att jag ska flyga ner själv. Att övertala honom blir en utmaning, men jag ska iallafall försöka ;) 
 
All about us - Here is we, Owl City
Mermaid - Train
Let it go - Demi Lovato (Frozen) 
Life's for the livning - Passenger
Say something - A great big world

Fotoframkallning och brevlådor

 
Har precis klickat hem lite nya kläder och nu är de bara att vänta tills dom hamnar i brevlådan. Dagen har gått ganska fort, började med hemkunskap på då vi gjorde fryst cheesecake. Inte en favorit, men dom blev helt okej. Sen hade jag en tre timmars lång matte/no lektion, men eftersom jag sitter vid samma bord som mina favvobrudar så har man roligt ändå. Det är skönt att inte ha något prov nästa vecka, fast läxförhör och redovisningar kommer man aldrig undan. Ska försöka fixa ihop en najs bokrecension även fast jag inte läst ut min bok än, The Carrie Diaries. Jag kollar på serien så jag har lite koll på vad som skulle kunna varit relevant. Ska även försöka samla ihop lite bilder så jag kan framkalla dom och sen sätta upp på mina vita, tomma väggar här hemma. Hittils är jag uppe i 86 bilder, men jag behöver 100 för att kunna fixa dom billigare.  
Imorgon kommer jag spela träningsmatch mot ope, är väl inte så jättetaggad om man tänker på tidigare resultat mot dom. Det händer inte så jättemycket på dagarna så jag har inte så roliga saker att skriva om.. xx.

Futsal & fika

 
Gårdagen bestog av en tidig morgon pågrund av min vän Ella som jag skulle träffa i Ås för att kolla på fotboll tillsammans. Fick ett sms på morgonen där hon skrev att hon skulle ta en tidig buss, och det var inte de roligaste när man gått å lagt sig lite för sent kvällen innan. Men eftersom jag är en bra vän så tog jag mig upp och skyndade mig ner till hallen men stannade inte så jättelänge. Pappa kom och hämtade mig och vi åkte hem å åt lunch tillsammans. Efter några Glee-avsnitt så åkte vi in till stan för att hämta min bror som jobbat. Resten av dagens ljusa timmar gjorde jag inte så mycket mer än att kolla på film. Senare på kvällen, runt tio, så tog jag och mina springskor en runda i ås. Blev inte så tidigt i säng då heller, men gud så skönt de är att vara ute å springa på kvällen och sen få komma hem å sova.  
Idag har jag också varit i jämtkrafthallen, inte frivilligt dock. Mellan 13-18 var det planerat att jag skulle stå och sälja fika, men de drog över tiden så jag var där en timma extra. Tur att man hade bra sällskap och tid för att sitta å kolla på fotboll när benen inte orkade längre. Haha. Det var kval till futsalSM så det var ganska mycket folk som va där, och försäljningen gick toppen! Allt blir mycket roligare när man vet att pengarna går till något bra. Alla pengar som vi tjänade idag kommer gå till våran resa till Karlstad i sommar och det längtar jag så otroligt mycket till. Men man måste ju jobba för de. Klockan sju när vi äntligen fick dra från hallen så skjutsade jag och pappa hem Wille och sen direkt hem för att äta. När vi va klara så packade jag klart de sista och då brassade vi till Häggenås direkt. Nu har jag inte så mycket för mig, ska försöka att lägga mig lite tidigare ikväll. 
xx