Nike Air Force 1

 

The fault in our stars

 

Den lilla blåa cykeln

 
Första dagen i år som det har varit riktigt varmt ute! Spenderade två timmar i en solstol och njöt av värmen. Tog även fram cykeln och cyklade runt i mina ananasshorts å kollade på kossor, för de är väl det man gör när man bor på landet, haha. 

Storebror

 
Hade finbesök av min bror igår och i brist på annat så tog vi fram kameran och fotade lite. Det är alltid kul att ta kort på nån annan än sig själv hela tiden vilket inte händer så ofta när man bor långt ifrån allt å alla. 
Idag så blev de väckning klockan 11 av mamma å senare åkte vi in till stan för att kolla runt lite på Stadium Outlet. Fick med mig saker hem för en liten summa, så jag är nöjd. Sen blev de en runda på kvantum innan vi brassade hem till Häggenås igen. Direkt när jag kom hem så bytte jag om och satte på mig löparskorna för lite intervaller. I en halvtimma sprang jag runt i mina rosa springskor och längtade efter att få komma hem, för det är fan inte roligt att springa.  Skulle egentligen åkt hem till Ås ikväll, men tyvärr så blev de ändrade planer eftersom dom där hemma är magsjuk. Stannar här tills dom kryat på sig. Hoppas på att det inte tar allt för lång tid.. Jag saknar pappa galet mycket nu när jag inte träffat honom på två veckor. 
Nu blir det lite serietittande och städning innan det är dags att sova. Hejdå. 
Julia Svärd

Samling från sommarens arkiv

 

New in - Fondation

 
Sprang runt på stan idag efter skolan med min kära vän Ella. Fick med mig en ny fondation hem för 149kr och hoppas på att den inte sviker mig och mitt ansikte xd. 
Kvällen spenderas hemma med skumbananglass och en massa skrivande. Håller just nu på med att skriva en text på engelska om mig själv, som jag sedan ska spela in och skicka till min engelskalärare. Är inte så sugen på det, men det måste göras, som allt annat här i livet.  Imorgon kommer jag att befinna mig på fotbollsplanen på lövsta och ha JH-träning. Interna matcher är det som gäller och jag är så galet nervös. Hoppas på att jag får spela i samma lag som nån jag känner så jag inte blir så ensam. 
 
Men nu måste jag äta upp min glass innan den smälter och fortsätta skriva. 
Julia Svärd

.